Bear Sanctuary- LiBEARty – An ideal day tour!

În 1998, o femeie din România, Cristina Lapis, a văzut într-o cușcă aflată în afara unui restaurant din Brașov 3 urși. Mai târziu, ea a găsit mai mulți urși folosiți într-un mod similar și a început să viseze cum să salveze animalele aflate în dificultate, să schimbe acest comportament și să oprească această exploatare crudă și ilegală a animalelor native din România. În zilele noastre, visul ei s-a împlinit și peste 100 de urși se bucură de o viață nouă în Rezervația de Urși de la Zărnești. Acest loc are 70 de hectare de pădure de stejar unde urșii se pot urca copaci, pot înota în bazine și se pot bucura de vegetație.

Libearty este cea mai mare rezervație de urși bruni din lume, avănd 70 de hectare de pădure de stejar. Construcția a început în 2005, iar 105 de urși au fost salvați de la deschidere până în prezent. Ursul brun european este o specie strict protejată prin Convenția de la Berna. Rezervația Libearty are camere video peste toate domeniile, astfel încât personalul poate vedea comportamentul urșilor și, de asemenea, să supravegheze toți vizitatorii.

Turiștii se pot bucura de excursii organizate în jurul sanctuarului Libearty, în timp ce ghidul le spune povești impresionante despre salvarea urșilor din captivitate. Aceștia trăiesc în zone mari împădurite și este alegerea lor dacă vor să rămână în interior sau dacă ies în afară, astfel încât să poată fi văzuți de către vizitatori. Sanctuarul este deschis doar dimineața de la 11:00 până la 12:00 și închis în zilele de luni și există un trenuleț cu care turiștii se pot plimba prin rezervație.

Rezervația de la Zărnești este destinația perfectă pentru o excursie de o zi, dacă doriți să explorați o experiență foarte distinctă: o vizită la cel mai mare sanctuar de acest tip din Europa. În doar o zi veți vedea unii dintre cele 105 de urși salvați din captivitate, care acum se plimbă liberi în rezervația din munții Carpați și, de asemenea, veți descoperi unul dintre cele mai frumoase orase din Transilvania, Brașov.

Zărnești este un oraș lângă Brașov, iar distanța dintre cele două poate fi parcursă cu mașina într-o jumătate de oră sau puteți alege serviciile noastre de transport, disponibile pentru dumneavoastră oricand aveți nevoie. Va fi o onoare să vă primim în camerele noastre excelente și să vă încântăm cu cele mai bune servicii, în timp ce vă bucurați de atracțiile oferite de orașul Brașov.

Complexul Ambient vă așteaptă cu drag!

Leave Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.