Un spațiu confortabil cu cele mai bune servicii

Tot ce aveti nevoie, pentru o ședere plăcută 

Noi încercăm întotdeauna să oferim cele mai bune servicii la un preț accesibil, astfel să vă puteți bucura de ședere ca și cum ați fi într-un hotel de 5 stele.

Situată în apropierea centrului istoric al Brasovului, Ambient Residence este locaţia perfectă pentru a explora una dintre cele mai bine conservate oraşe medievale europene. Aici vă veţi putea bucura de unele din cele mai confortabile şi moderne camere din oraş la un preţ atractiv.

În unitatea noastră veţi găsi toate facilităţile pe care le doriţi: micul dejun (cu 2 opţiuni, meniu fix în Ambient Residence sau un variat bufet la Pensiunea Ambient), masaj pentru a elimina stresul, transferuri la aeropurturile din Bucureşti şi Sibiu sau excursii la cele mai frumoase locuri din Transilvania.

Dacă vă gândiţi să organizaţi un eveniment sau să găzduiți un grup veţi găsi, de asemenea, în Residence o locaţie ideală, perfect echipată.

SERVICIILE NOASTRE:

Ambient este mai mult decât un hotel, este partenerul dumneavoastră de călătorie.

Dorim să aveți parte de o experiență care vă va ajuta să descoperiți Brașovul din momentul în care ne treceți pragul și să cunoaștem în permanentă nevoile pe care le aveți pe durata șederii pentru a va proporționa un serviciu excelent. În acest scop va punem la dispoziție un Smartphone în camera dvs. de hotel și în afara acesteia, cu ajutorul căruia veți beneficia de:

Apeluri internaționale și locale nelimitate
Acces gratuit la internet
Ghid de călătorie
Oferte și servicii disponibile atât în hotel, cât și în Brașov
Apelare rapidă pentru serviciile hotelului

Se spune despre noi…RECENZII TRIP ADVISOR

Recenzii colectate înCartea de oaspeţi

Vă invităm să cunoașteți familia Ambient, o echipă care va face ca fiecare moment petrecut cu noi, să merite efortul și care vă va face să vă simțiți întotdeauna mai bine decât în propria dumneavoastră casă. Aceștia suntem noi, mereu entuziaști, mereu dornici de a ajuta si mereu zâmbitori! Vă invităm să cunoașteți familia Ambient