Aer de munte cu iz istoric!

A venit vara și la Brașov, iar odată cu ea s-au redeschis și sălile de concerte și petreceri. După mai mult de un an de restricții continue în lumea spectacolelor, artiștii Brașoveni sunt mai activi și efervescenți ca niciodată iar programul cultural al verii crește de la zi la zi. Iar Residence Ambient este poziționat ideal în centrul orașului astfel încât tu să ajungi rapid oriunde, indiferent ce program ai alege.
Luna aceasta și-au redeschis porțile și vecinii noștri de la Krunhnen Music Halle, cel mai modern spațiu de concerte și evenimente din centrul orașului, la doar 5 minute de plimbare distanță. Programul verii 2021 include petreceri tematice în fiecare weekend și concerte live cu artiști din România și străinătate. Primele nume anunțate sunt Irina Rimes și Hooverphonic Live!
Poți să răsfoiești aici o listă completă cu petrecerile și concertele live din Kruhnen Music Halle: https://www.facebook.com/kruhnenmusikhalle/events/?ref=page_internal
Teatrele s-au deschis, Opereta și spațiile de expoziții de asemenea, programele lor se updatează zilnic cu noi și noi spectacole, sigur vei găsi ceva pe gustul tău. Poți să răsfoiești aici o listă completă cu evenimentele din tot orașul https://www.zilesinopti.ro/brasov/evenimente
Pentru cei activi, opțiunile de agreement din Brașov sunt printre cele mai variate din țară. Între o plimbare pe Tâmpa chiar aici în oraș sau excursii de o zi la Viscri sau Parcul Geologic Racoș ai zeci de variante de mișcare în aer liber, pentru toate vârstele și nivelurile de condiție fizică.
Brașovul este orașul unde ai muntele la doi pași. La 10 minute de noi este punctul de plecare al autobuzului spre Poiana Brașov, de unde poți urca în plimbare sau cu cabina până sus în Masivul Postăvaru unde te așteaptă peisaje superbe și o binevenită pauză de la canicula din oraș. La întoarcere poți opta pentru Drumul Vechi care te aduce înapoi în oraș prin pitorescul cartier de case Șcheii Brașovului. Garantăm că vei face la fel de multe poze ca sus pe munte, porților vechi și caselor cu prispe pline de flori.
Iar după ce te-ai plimbat, ai pedalat sau ai urcat pe munte, revii acasă la Residence Ambient să te odihnești și să-ți faci planurile pentru a doua zi. Și nu este loc mai portivit pentru asta decât foișorul din grădină, o oază vede în inima orașului, unică între cazările din centrul Brașovului.
Mai mult, rezervă direct prin site-ul nostru și primești automat cadou un discount de 15% de vineri până duminică în restaurantul Hotelului Ambient, situat chiar peste drum de Pensiune.
Bucură-te de vară la Brașov!

Leave Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.